Den oskyldiga övernattningen med tjejkompisen Felicia slutar i att hon ligger ovanpå mig. Kysser mina läppar medan hon smeker min fitta med ena handen ner i trosorna. Jag greppar tag om hennes bröst och masserar dom samtidigt som hennes varma tunga letar sig in i min mun. Hon stönar och jobbar sig nedåt magen med kyssar och smek tills hon når min fitta. Suger varsamt lite på klittan medan hon för in ett par fingrar i mig, pumpar samtidigt. Jag njuter av välbehag och fnittrar nervöst medan hon fortsätter tills jag får en stor orgasm.

Jag tackar henne genom att slicka henne lika skönt medan hon ligger på rygg. Upp och ner, runt klittan tills jag känner hennes pulseringar öka. Gör det hela bättre genom att dra fram hennes rosa vibrator som får göra jobbet medan jag slickar runt om. Hon skälver i en lika stor orgasm och nästan skriker ut.

Utan att tveka så drar jag hennes höfter mot mina och ber henne sära på benen. Hennes fitta möter min och jag känner hur våt den är. Hon gungar skönt ovanför mig och jag sträcker mig efter hennes bröstvårtor som jag smeker medan hon stönar ännu mer. Felicia böjer sig ner, tungkysser mig igen. Känslan av hennes fitta mot min medan jag smakar på hennes mjuka läppar är oslagbar. Hon ökar takten medan hon gnider vilket leder oss till en gemensam och högljudd orgasm, andra gången gillt.

“Amanda? Ska vi kolla på filmen nu?” säger Felicia och sätter sig till rätta bredvid mig för att avsluta kvällen med film innan vi lägger oss och sover.