Min kille och jag hade bråkat hela dagen. Det var verkligen inte meningen men vi var båda på ett sådant dåligt humör. Vi hade åkt på en släktträff den helgen och hela tiden satt vi och blängde på varandra lite icke diskret över matbordet. Jag visste att helvetet skulle braka loss när vi väl kom hem.

“Jag kan inte fatta att du sparkade mig under bordet hela middagen, är du typ fem år eller?!” skrek min kille.

“Jag?! Det var ju du som började det hela! Varför tar du inte ditt ansvar?” svarade jag ilsket.

Han bara fnös till och gick ut ur rummet. Jag satt kvar på kanten av sängen och suckade för mig själv. Började göra mig i ordning för läggdags, jag var redan för trött på allt för att sitta uppe. Tog av sminket, strippade av min klänning jag hade haft på mig den kvällen och släppte ut håret. Lade mig tillrätta i sängen tills jag upptäckte att det för varmt för att ha kvar underkläderna.

Ställde mig upp igen för att få av mig behån, trosorna åkte av. Synade ner min nakna kropp i spegeln. “Ska du försöka sona ditt beteende idag? Du gör ett bra försök.” sade en mörk röst bakom mig. Jag vände mig om.

Precis som i en porrfilm så kommer min kille in, med en handduk runt höfterna, hans bara och muskulösa överkropp synligt för mig. Håret hängde framför ögonen, med ett par vattendroppar som rann nedför ansiktet. Nyduschad och andfådd tog han ett par steg närmare mig.

“Du kan få en chans av mig att gottgöra det som hände ikväll” fortsatte han med ännu mörkare röst och började intensivt att kyssa mig. Mina händer letade sig runt hans midja och jag drog ivrigt ner handduken. “Om du säger det så…” andades jag mellan orden och satte mig på knä och började suga av hans redan stenhårda kuk. Såg honom rätt in i ögonen medan jag stönade, samtidigt som hans kuk var i min mun.

Han stönade under andan och tryckte ner mitt huvud runt kuken ännu mer. Jag kände hur kuken nådde halsens botten och njöt mer för var sekund. Sög vidare tills jag kände hur han kom i min mun med ett stort sprut. Munnen fylldes av sperma och jag svalde undergivet.

“Det var skönt och duktigt av dig, men jag är inte helt klar med dig än” sade han efteråt. Jag förundrades över vad han menade, men lydde. Han satte mig på en av våra trästolar i rummet och försvann in i garderoben för en stund. Naken satt jag kvar, våt och kåt. Ut kommer min kille med en bunt rep i handen, och en vibrator i den andra. Jag kunde nog ana vart detta var på väg.

Tänkt och gjort, så spann han fast mina anklar, armar och bröst vid repen och knöt fast. Nu satt jag som fastklistrad på den kalla trästolen. Han satte igång vibratorn och lät den sitta på fittan. Jag skrek ut i njutning. Det var för mycket för klittan att ta så mycket vibration på en gång, så bad honom snällt att ta bort den för en sekund. Min vädjan hjälpte inte direkt, utan det fick min kille att öka hastigheten på leksaken. Jag andades tungt och flämtade vid det laget. Det var däremot så skönt…

Han satte sig framför mig med en kall blick och började runka. Långsamt strök han över sin kuk medan han kollade på mig likt en porrfilm live. “Stöna för mig,” sade han lågmält. Jag lydde och stönade ut hans namn. Vid det laget hade jag redan kommit i ett par orgasmer. Mina safter sköljde över leksaken och mina ben skakade av välbehag.

Han log för sig själv och gick fram till mig. Lossade på repen, lade mig på sängen, justerade repen för att sätta mig på knä med rumpan i vädret och förde långsamt in sin kuk i mig. Jag kände hur den pulserade och jag stönade efter mer. Han ökade takten medan han höll ett stadigt grepp runt håret. “Säg att du är min slyna” viskae han.

“Jag är din slyna…knulla mig!” svarade jag ivrigt och bad om mer. Det lyssnade han på och körde hårdare. Smisk efter smisk haglade över mina skinkor som fick mig närmare och närmare en fjärde orgasm. Snart så vände han på mig, lät mig sära benen och knullade mig intensivt ifrån det hållet också. Kände hur fittan stramade runt hans påle. Han smiskade till brösten och körde så att jag kände det i magen. Jag sprutade över hans kuk, medan jag tog ut den och lät sin sperma droppa över min mage och mina bröst.

Avslutningsvis så fotade han mig liggandes, bunden med särade ben för kommande framtida bruk.