Jag hade som nyårslöfte att börja träna mer i år. Jag hade länge funderat på att skaffa mig ett gymkort, och en gång till och med införskaffat mig en yogamatta och ett par vikter. Jag tränade ett par gånger, men det höll inte direkt i sig om man säger så.

Men denna gång så skulle det vara annorlunda. Sade jag i alla fall till mig själv. Äsch, alla måste väl börja någonstans, eller hur?

Jag hade varit inne på Zara i stan i fredags och köpt ett rosa tränings set att ha på mig på gymmet. Ett par tajta träningstights i en chockrosa färg, en matchande sportbehå med svarta detaljer och nya hörlurar. Sportbehån var jag specifikt förtjust i, eftersom att den lyfte bysten helt magiskt, samtidigt som den var snygg i färgerna. Jag var mer än nöjd med mitt köp och drog på mig setet dagen i ära, då jag skulle gå på gymmet första gången på länge efter jobbet.

Gymmet var vackert med stora luftiga lokaler, vida fönster som vette ut mot den upptagna gatan i stan och hade låg musik som dunsade i högtalarna. Passerade förbi hyllorna av proteinpulver och reklamblad medan jag tog mig fram till en av springmaskinerna.

Jag ställde ner min vattenflaska och slog på min spellista jag noggrant hade valt ut inför dagens pass. Den var full av energiska låtar som fyllde mig med motivation. Jag började med att jogga lite lätt och sedan öka takten, som en form av uppvärmning och kaloriförbränning.

Jag kollade in mig själv i spegeln, där jag sprang på plats. Svetten hade börjat synas runt pannan och jag var röd om kinderna. Bysten guppade upp och ner medan jag ökade takten på springmaskinen. Erkände tyst för mig själv att jag var nöjd med hur dom såg ut när dom hoppade sådär. Log lite för mig själv innan jag efter springturen lade mig ner på träningsmattan lite längre bort, medan jag drack mitt vatten.

Efter vilopausen så ställde jag mig upp för att göra squats. Dom var tydligen sjukt bra för att få en putig rumpa, något jag hade hört att jag har redan som det är, men gärna ville förbättra. Då kanske jag kunde få en pojkvän också.

Det var nummer två på listan av mina nyårslöften. Jag hade hoppats på skaffa en kille, eftersom att alla mina tjejkompisar redan hade en. Dessutom hade jag varit singel länge. Det var delvis för att jag var så upptagen med jobbet och familjen, men också för att letade efter den rätta killen. Någon som var mogen, ansvarig, romantisk och samtidigt…

…som han! Ögonen landade på en muskulös kille i trettioårsåldern. Brunt hår som hängde framför ögonen på honom medan han sprang på löpbandet, stora och starka armar, välformade ben och gudomliga käkben. Det vore en lögn att säga att jag inte var attraherad till killen jag synade längre bort i gymlokalen, och att jag inte tänkte i alla fall lite på utseendet när jag letade kille.

Jag var lite för distraherad för att fokusera på mina squats, men samtidigt steg motivationen. En sån kille, rakt framför ögonen på mig, var en sån person jag vill vara snygg för och möjligtvis dejta.

Satte igång med djupare squats och ett mer självsäkert tempo i mina rörelser. Jag kände mig pirrig när jag kände hans blick på mig. Ville han kolla in mig eller tyckte han att jag såg ut som ett pucko som inte hade rätt ställning för träningsrörelsen? Vem kunde veta svaret på den frågan. Det kändes bra i alla fall.

Jag rundade upp och avslutade mitt pass efter ytterligare trettio minuter hade gått. Kände mig duktig och avklarad, allra mest stolt över mig själv som hade kämpat mig igenom en timmes träning för första gången på länge. Men nu var jag ursvettig och kände mig i ett akut behov av en dusch.

Gick in i damernas omklädningsrum där jag strippade av dom rosa träningskläderna och släppte ut håret. Virade en ren handduk runt kroppen och tog med mig mitt duschgel och hårborsten in till duschen. Det var bara jag helt ensam i omklädningsrummet så jag passade på att nynna lite för mig själv där jag stod och skrubbade kroppen med det varma vattnet rinnandes över min kropp.

Efter duschen smög jag tillbaks in till omklädningsrummet för att sätta mig och kamma håret. Framför mig var en helkroppsspegel som jag kollade mig själv i samtidigt som jag fokuserat kammade ut mitt hår. Fokuset vände när jag plötsligen får syn på någon längre bak, i slutet av rummet.

Det var en man. Kan det vara någon som jobbar här? Blev lite rädd av mig och drog handduken tätare in mot kroppen. Det var tyst i ett ögonblick.

Nej nu måste jag ta och kolla, tänkte jag och ställde mig hastigt upp för att gå och kika.

“Hallå? Någon där?” utropar jag.

“Oj, det måste nog ha varit fel omklädningsrum, jag är ny här,” får jag som svar.

Mannen framför mig hade välformade ben, starka armar, mörka ögon och snyggt hår. Det var han ifrån löpbandet, han jag hade kollat in! Blygt stirrade jag ner i golvet och mötte hans blick på väg upp.

“Jaså, brukar du gymma någon annanstans…eller?” fick jag ut som svar. Idiot, tänkte jag för mig själv.

“Ja men typ så,” skrattade mannen medan han synade mig upp och ner.

Jag såg hans blick stanna vid bröstkorgen.

“Kom jag mitt i något eller?” frågar han.

“Äh, nej då. Tog nyss bara en dusch…” mumlar jag tillbaka.

“Jag såg dig därute. Du är ju duktig på det du gör. Särskilt när du gjorde dina squats,” fortsätter han och visar med kroppen hur jag gjorde.

“Åh haha, ja men tack ska du ha! Jag försöker ju, men jag är inte så duktig.” tackar jag.

“Jag kan en del, vill du att jag ska hjälpa dig? Kostnadsfritt!” lägger han till med ett bländande leende.

Jävlar, den här killen var het alltså! Jag kände mig knäsvag och pirrig. Kanske lite kåt också…

“Visst! Vi säger så. Men vad kan du hjälpa mig med?” frågade jag och kollade upp mot honom.

Killen ler ännu en gång.

“Det hade du allt velat veta va?” säger han, medan han tar flertal steg mot mig.

Hjärtat slår hårdare och andetagen blir häftigare. Utan ett ord pressar han sina läppar emot mina och börjar hångla upp mig. Jag stönar till utan att tänka mig för och tar tag i hans hår medan handduken trillar ner till golvet och min tunga letar sig in i hans varma mun.

Han pressar sitt stånd emot mitt ben varpå jag känner ryggen möta mitt gymskåp, och en dominant hand som letar sig mellan mina ben. Ett par fingrar slinker i mig och ännu ett stön frigörs ifrån mina läppar.

“Gud…vad duktig du är” flämtar jag medan han ökar takten med fingrarna och jag blir allt våtare.

“Sätt dig ner och sug av mig nu raring,” svarar han. Jag lyssnar lydigt och börjar suga centimeter för centimeter. Det var inte lätt att få ner allt i och med hans storlek, men jag klagade inte. Jag ville ha mer av hans kuk.

Vi kom till stadiet där han munknullar mig och sperman rinner ur min mun.

Lägger mig på rygg snabbt, ber om hans hårda centimetrar. Han för försiktigt in kuken i min våta grotta och pumpar så fort att jag trodde att jag skulle svimma. Stönar högt när han når g-punkten och kommer i en stark orgasm över hela hans längd.

Killen böjer sig ner och börjar suga på mina bröst, smeker vårtorna och kysser min hals medan jag runkar av hans fortfarande stenhårda kuk ovanför mig. Han får utlösning ännu en gång över min kropp och mina bröst.

“Jävlar, du var duktig på mer än squats,” skrattade han medan han torkade svetten ur pannan.

“Kan säga detsamma om dig,” svarade jag innan vi gick våra skilda vägar.