Jag vet att jag inte borde. Varje gång jag kommer in i hans klassrum så skäms jag nästan, klarar inte alltid att kolla honom i ögonen när jag möter honom i dörren för dagens lektion.

Idag skulle vi ha en presentation framför klassen, ett projekt om Asien som vi har jobbat på i några veckor. Jag är redan blyg som det är, det blev ju ännu värre när hela klassen skulle stirra på mig och bedöma mitt halvdana arbete. Alla andra jobbade i grupper förutom mig, med tanke på att jag knappt hade vänner på skolan vilket gjorde min presentation sämre.

Jag stapplade fram till tavlan och satte igång varpå killarna började ställa dumma frågor till mig.

“Vet du vilken strippklubb man kan gå på i Asien?”
“Vart finns dom hetaste asiatiska brudarna?”
“Tänder du på asiatiska män?”

Om jag tänder på asiatiska män? Fniss. Viskningar.

Vänder blicken obekvämt och möter hans. Läraren. Ungefär en och åttio lång, glasögonen på sniskan, tajta manchester byxor, armarna i kors. Vackra gröna ögon…

Amanda?

Jo, ehm ja. Jag vet inte….

Okej klassen, vi tar och fortsätter nästa vecka! Dags för lunch.

Jag suckade. Kändes pinsamt, trots veckor av förberedelser så gick det dåligt. Alla måste tycka att jag är en jubelidiot!

Vad var det som hände där uppe Amanda? Läraren satte sig bredvid mig och böjde sig fram, kaffet i enda handen.

Jag vet inte, känns lite som om jag borde förberett mig bättre. Jag hade ingen att jobba med, så det vart för mycket, sa jag och rodnade. Han tar av sig glasögonen, drar handen över ansiktet och skrattar till lite.

Du vet Amanda, du är en jätteduktig student. Synd att det tar det så mycket att inse det.

Jag suckade. Vad ska jag göra för att inse att jag är duktig då? Läraren kollar på mig igen, våra blickar möts, känner doften av hans rakvatten. Hans läppar såg så mjuka ut, hade mött mina läppar helt perfekt.

Något flög in i mig, och plötsligt så böjde jag mig framåt och kysste honom. Precis lika mjuka som jag hade tänkt mig…

Känner hans händer som drar igenom håret, heta andetag mot varandra och en stark pulsering mellan benen. Jag ställer mig upp, går ner på knä och tar fram hans hårda stake, fler centimeter än vad jag hade tänkt mig.

Jag visste att du var en lydig liten tjej, grymtar han medan han känner mina mjuka läppar runt kuken. Jag tar fram händerna och börjar runka upp och ner medan jag ser honom i ögonen. Ler över att vara hans slyna.

Du gör mig nöjd raring, viskar han. Jag ställer mig upp, lägger mig på rygg och smeker brösten. Han böjer sig fram, smeker nederkroppen och slickar på brösten.

Åhhh…du vet verkligen vad du gör skrattade jag till. Han ger mig ett retsamt leende och börjar slicka mig djupt och skönt. Jag känner hur det blir våtare och våtare, varpå det börjar rinna. Stönar högt när han för in ett par fingrar i min våta fitta och börjar pumpa ut och in.

Hans slickande gör så att jag kommer rakt i hans mun, kaskader av varm saft sipprar ut. Jag vill ha mer av dig, stönar jag till.

Nej hjärtat, svarar han bestämt. Nu är det dags för dig att bevisa att du är en duktig flicka, och att du förtjänar ett högre betyg. Hur ska jag göra det? Svarar jag.

Lilla Amanda, klarar du av att ta hela min kuk i dig bakifrån. medan jag är lite hårdhänt…ja då kanske!

Kanske?! Flämtar jag. Jag har inte råd att få ett dåligt betyg, annars klarar jag inte kursen.

Du borde ha förberett dig lite bättre kanske, säger läraren till mig. Men du ska veta att du får en guldchans nu. Klarar du att göra mig tillfredsställd så ska du få det du förtjänar.

Jag ställer mig på alla fyra. Känner hur hans stora händer greppar tag om mitt hår, drar till lite och stöter in. Det gjorde nästan ont men var samtidigt skönt! Känner hur hans orgasm byggs upp inuti mig och jag njuter av varje stöt.

Du når g-punkten, nästan skrek jag till! Nu var han djupt inne. Kände hur jag började blir kåtare och varmare, och sen gick det för mig. Sprutade än en gång över hans hårda kuk.

Läraren ökar tempot och jag hör hur hans andetag blir tyngre.

Åh Amanda, är du min lilla slyna? Säger han. Klart att jag är…spruta i mig, viskar jag…

Han släpper lös att sin varma sås i mig och smiskar till mig på rumpan ordentligt. Jag fylls av välbehag och pirr.

Det var inte illa, fnissar jag. Läraren tar på sig byxorna igen och vänder blicken ifrån mig, medan jag drar på mig mina rosa trosor igen.

Tar upp mina skolböcker och mitt presentationspapper, går mot dörren medan läraren sätter sig i sin stol igen.

Du får godkänt, ler han innan jag stänger dörren bakom mig.