Jag skaffade min första pojkvän när jag var arton. Han var äldre än mig, lång, charmig och attraktiv. Han hette Anton och hade stora mörka ögon, en muskulös kropp och vackert hår. Leendet var rakt och sexigt! Dessutom så körde han sin egna bil och var världens romantiker. Kände mig så smickrad varje gång vi umgicks. Jag hade verkligen fallit för denna kille, och jag ville ha mer. Jag var däremot så oerfaren, vilket gjorde mig lite osäker. Var inte direkt säker på ifall jag kunde vara tillräckligt mycket för honom. Fick väl hålla tummarna och göra mitt bästa.

Han var däremot underbar och lovade att han skulle stötta mig och lära mig allt han kunde. Det fick ju mig naturligtvis att känna mig bättre, och mycket mer sugen på att fortskrida med våran pågående relation. Kändes helt perfekt hittills. Ville göra honom nöjd, så som han hade gjort mig nöjd. Vi kunde prata om allting, han och jag!

Men det var en sak jag inte hade berättat för honom. Jag var nämligen en oskuld! Vad jag vet så var han en tjejtjusare innan han träffade mig och hade redan haft sex med många tjejer. Jag var minsann inte lika säker på min sak. Hur skulle jag berätta det för honom? Kanske snart, vet inte, tänkte jag för mig själv när jag ställde mig själv den tunga frågan.

Anton och jag möttes upp en fredagskväll för att möta upp några av hans vänner och gå ut för kvällen. Vi skulle festa och dricka alkohol på en hemmafest, hos en av skolans populäraste tjejer. Hon var dessutom Antons ex, med långa vackra ben, mjukt blont hår och stora blåa ögon. Självsäker och erfaren, rik och snygg. Allt jag inte var.

Jag stod framför spegeln och ögnade mig själv i min tajta mörkröda klänning, glansiga läppar och hårt sminkade ögonlock. Hade för första gången provat på att sminka mig för en fest vilket kändes ovant, men spännande. Sprejade lite av en parfym jag hade fått i julklapp av mormor, en söt och kvinnlig doft. Halsen pryddes av ett tunt halsband med en diamant sten på. Mina långa naglar var målade i en glittrig rosa nyans.

Klockan var nu åtta på kvällen och Antons bil svängde upp mot uppfarten.

“Hej älskling!” sa jag och slängde mig om halsen på honom. Jag gav honom en kyss medan hans armar omslöt min lilla midja samtidigt.

“Wow” sa han bara. “Det var sällan man ser dig i såna tajta plagg” skrattade han.

“Vad tycker du?” svarar jag.

“Sexigt som fan. Du doftar gott, använde du parfym?” fortsatte han.

Jag blossade till om kinderna, att han faktiskt hade märkt det! Jag hade tur med en sådan fin kille som förstod mig och gillade mig för den jag var.

Vi satte oss i Antons bil och började köra mot festen. När vi kom fram till huset så pirrade det till extra mycket i min mage. Jag hörde högt spelande musik som kom inifrån huset och folk som stod utanför med händerna fulla av drinkar och cigaretter. Det var ovant, men samtidigt spännande.

Väl där inne så var den första personen jag stötte på, Antons ex. Matilda.

Lika vacker som jag hade föreställt mig. Hon hade klätt upp sig hon med, det mjuka blonda håret svängande i stora lockar, dom plutiga läpparna målade i ljusrosa, dom långa vackra benen prydda av ett par nätstrumpbyxor och svarta klackar. Naturligtvis och förväntat klädd i en tajt och kort svart klänning som slutade precis vid rumpan. Hon stank av alkohol och parfym, med ett stort leende på läpparna.

“Amanda! Kan inte tro att du är här. Jag har fått höra mycket om dig sötnos.” sa hon med en överdrivet skrikig röst, medan hennes vänner bakom henne instämde.

“Har du?” svarade jag med ett osäkert leende. Kunde inte urskilja om det var sanning eller falskhet.

“Ja då, vi får se ifall du faktiskt lever upp till mina förväntningar. Har hört att du är duktig med killarna!” sa hon iskallt och log emot mig med spända ögon.

Jag var nästan stum. Vad menade hon? Jag hade väl inte legat med någon! Svarade inget, visste inte vad jag skulle göra. Tills Anton svängde upp bredvid mig och höll om mig.

“Låt henne vara Matilda, du får acceptera att jag har gått vidare.” sade han obrytt, och tog mig handen för att gå upp för trappan där resten av sällskapet befann sig.

Matilda fnyste till och tog sig vidare med sina följeslagare hack i häl.

Väl uppe på övervåningen bjöds det på drinkar och musik, fulla tonåringar av alla slag liggandes ovanpå varandra och killar som kastade boll över rummet. En boll träffande en vas i fönstret och gick isär med ett brak. Jag skrattade och kollade på Anton.

“Tjena, grabbar!” utbrast han och lämnade mig stående för att hälsa på samma snubbe som hade spruckit vasen. Matilda skulle på spel, tänkte jag för mig själv och kollade ner i golvet blygt. Några tjejer ifrån högstadiet kom fram till mig och räckte mig ett glas.

“Starköl blandat med sprit” sade hon och blinkade med ena ögat.

“Starka grejer gullet, ta det lugnt” skrattade en annan.

Jag halsade ner det. Kändes som om jag hade svalt bensin! Men det hindrade inte mig ifrån att ta mer och mer. Till slut så kändes det som om hela rummet var upp och ner. Jag minns inte mycket av den kvällen.

När jag var nästintill vimmelkantig så kom Anton i sista sekund till min räddning.

“Fan, du luktar sprit” sade han och tog mig under armen.

“Du behöver vila lite, kom vi lägger dig i ett av rummen.” sa han.

Jag lade mig på sängen och kände hur jag ville ha honom, ville kyssa honom. Vad var på väg att hända med mig?

Anton skrattade upphetsat. Han smekte mig över den röda klänningen. Började kyssa mina läppar. Kysste längre ner. Snart var han mellan benen på mig. Det pirrade i hela min unga kropp av åtrå. Nu var Antons byxor ner till anklarna på honom. Fan också. Jag visste vart detta skulle leda. Men hur? Jag var ju oskuld.

“Anton, jag har något jag måste berätta!” sa jag i all hast.

“Vad nu?” svarar han otåligt.

“Jag är…oskuld.” sa jag med pirret i rösten.

Han flämtar först. Sen kom ett tvekande skratt.

“Du kan väl inte mena att du är oskuld? Du som är så snygg. Jag trodde redan du hade fått vem som helst.” sade han därpå.

“Jag vill ha dig, Anton. Vill du ta min oskuld?” frågade jag.

“Du behöver inte fråga” svarar han och kysser mig djupt.

Kyssarna förvandlas till hångel. Trosorna lirkas av samtidigt, och Anton tar ut kuken. Den var stor och redan pulserande. Jag var inte säker på att det skulle få plats i mig. Men jag ville testa, jag var redan kåt.

Han börjar med att föra in ett par centimeter. Det gjorde lite ont, men samtidigt så ville jag ha mer. Han börjar pumpa, mer och mer. Jag stönar till, kunde inte vara tyst. Erkänner att jag sprutade över hans längd, medan han smekte mina känsliga bröst.

Mitt i allt det sköna hörs fotsteg och fniss, medan dörren öppnas stort. Jag sätter mig upp hastigt, kinderna röda och heta. Vem var det som kom på mig?!

Långa ben, svarta klackar, stora tuttar och blont hår. Matilda. Vem annars, viskade jag för mig själv.

“Jaså minsann, Antis, du var snabb med att gå vidare.” sade hon halvt besviket men hånfullt med ena glaset i handen.

“Matilda, gå ut” svarade han irriterat.

Matilda gav inte med sig utan stänger dörren bakom sig, tar ett par steg emot oss.

“Kan inte fatta det, varför med henne?! Vad har hon som inte jag har?!” skrek hon.

“Hon är söt, snäll och skriker inte som du hela tiden! Dessutom är hon ursexig.” svarar han ilsket.

Matilda står tyst. Sen sätter hon sig ner på sängen. Jag drar täcket över mina nakna bröst.

“Jo, sexig är hon.” säger hon tystlåtet, sluddrar på orden. Hon är full.

“Tycker du?” säger jag, innan jag ångrar att jag öppnade munnen.

“Klart du är. Jag har inte sagt det till någon, men jag är bisexuell” sa hon.

Jag och Anton tittar på varandra förvånat.

“Är det sant? Men har du haft sex med en brud innan?” säger jag.

“Nej, men jag vill testa,” svarar Matilda flörtigt med stora ögon.

Matilda ställer sig på knä och tar av sig klänningen. Hon har ingen behå under, hennes stora och välformade bröst tittar fram, med hårda och kåta bröstvårtor.

Jag lägger mig på rygg, särar på benen. Matilda börjar slicka mig och stönar av välbehag och åtrå. Hennes blöta tunga kändes som himlen själv, pirrade i hela kroppen. Hennes händer sträcker sig för att nypa lite i mina bröstvårtor.

Anton har nu satt sig på stolen bredvid och runkar sin stora kuk, stönar högljutt.

Matilda och jag börjar gnida fittorna mot varandra och stönar medan vi kollar på Anton.

“Kom hit, jag har saknat din kuk Antis,” säger hon medan hon ställer sig på knä. Börjar suga av honom, tar ner alla centimetrar ner i halsen och gör gurglande ljud.

Jag smeker mig medan jag kollar på och kommer i en explosiv orgasm därpå.

Matilda ler och ber mig sätta mig på knä bredvid henne.

“Låt oss suga av honom samtidigt,” säger hon medan hon instruerar för mig hur vi ska göra. Jag suger av honom likt en porrfilm, medan vi turas om att suga, suger samtidigt på olika delar av hans kuk.

Anton kommer i en stor orgasm på våra ansikten, sprutar ner oss. Matilda och jag kollar på varandra och fnissar upphetsat.

Plötsligt hör vi bankande på dörren utanför, röster som försvinner i havet av dunkande technomusik. Matilda klär snabbt på sig, torkar av ansiktet och vänder sig mot oss.

“Detta hände aldrig” säger hon bara och öppnar dörren, försvinner ut med sina vänner tillbaks till festen.

Wow, det där var verkligen ett sätt att förlora oskulden på!