Jag och min kollega har länge kollat in varandra. Det känns lite förbjudet men det är ju det som är grejen, eller hur?

Han är i en högre position än vad jag är och jag skulle aldrig tänkt mig att ens försöka mig på något med honom. Dessutom så tror jag att han var gift. Ifall något skedde mellan oss så vore det endast på hans bevåg.

Jag tror att han fattade vinken när han en eftermiddag när vi var kvar ensamma i fikarummet satte en hand på mitt lår. Jag stelnade till och blev pirrig mellan benen. Hände detta verkligen? Efter all längtan jag hade haft?

“Jag vill ha dig och det vet du,” viskade min kollega i örat på mig.
“Knulla mig då,” svarade jag med darr på rösten.

Ena hans hand letade sig upp innanför trosan och under kjolen. Började smeka och pulla min fitta. Först långsamt och sedan med ett ökat tempo. Jag stönade i takt och greppade tag om hans hårda kuk och började smeka den utanför byxan.

Fortsatte med att ta ut hans hårda och grova kuk, runkade den upp och ner. Det pulserade skönt och jag kände en längtan efter den i min mun! Slickade av hans fingrar efter att dom hade varit i mig och det smakade underbart. Böjde mig ner för att suga av kuken skönt. Läpparna omslöt ollonet och fortsatte ned för längden, snabbare och snabbare. Jag hörde hans belåtna stön, medan hans hand drog lite i mitt hår.

Han lade mig aggressivt på rygg på fikabordet bland kaffekoppar och bananer, och slet av mig trosorna. Han slickade min fitta så att det pirrade skönt i mig, medan hans händer smekte tuttarna. Rullade bröstvårtorna mellan tummen och pekfinger så att jag nästan skrek till av njutning. Jag kände hur mycket våtare jag blev ju mer han höll på.

Utan förvarning tryckte han in kuken djupt in i mig och började stöta in, han blev vildare för var stöt! Bad om mer av honom. Jag kunde känna hur min tajta fitta knep till över kuken ju närmare jag var på att komma. Kände hur hans kuk pulserade hårdare och till sist fylldes mitt hål utav hans varma säd.

Skrattade till, kunde inte fatta att det där precis hände! Skulle vi knulla såhär igen? frågade jag.

“Det kan du ge dig på” blinkade han innan vi diskret återgick till arbetet.